SAVRŠENSTVO UKUSA Recept za lazanje koje se tope u ustima!

Specijalitet za domaćice koje uvek žure.

Lazanje
Lazanje, Foto: Shutterstock

Italijanski specijalitet zahteva mnogo koraka i čak iako koristite gotovoe kore, biće vam potrebno mnogo truda i rada. Predlažemo vam postupak koji će vam uštedeti barem upola vremena oko pripreme lazanja, a slasni zalogaji neće izostati.

Potrebno je:

makarone 200 g
glavica crnog luka
250 g mlevenog mesa
400 ml paradajz soka
150 g kačkavalja
origano
suvi biljni začin
biber
ulje

Pralina torta koju ćete obožavati!


Priprema:

Obarite kratko rezance, najbolje pene.

Dok se testenina priprema, izdinstajte kratko luk, dodajte začine, origano, meso. Dodajte paradajz sok, a posle desetak minuta kuvanja pomešajte sa teseninom, nalijte u pleh.

Pospite rendanim kačkavaljem i pecite 30 minuta u rerni na 220 stepeni.

  • Korisnik: Blue Berry
    14/05/2018 - 16:30
    Izvinite, ali to nema veze sa lazanjom. To su makaroni u pećici. To praviš, kad ti ostanu makaroni od ručka. Tako da.....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA
           _    _     _  __   _    _    __   _   
    ___   | || | ||  | |/ // | || | || | || | || 
   /   || | || | ||  | ' //  | || | || | '--' || 
  | [] || | \\_/ ||  | . \\  | \\_/ || | .--. || 
   \__ ||  \____//   |_|\_\\  \____//  |_|| |_|| 
    -|_||   `---`    `-` --`   `---`   `-`  `-`  
     `-`                                         

Najnovije - Alo.rs