Lidija Rančić
Promo
Lidija Rančić
Lidija Rančić, Foto: Promo

 

Ova dvadesetčetvorogodišnja lepotica, koja je inače završila ekonomsku školu, time je ispunila svoj detinji san. Ona je juče prvi put zakoračila u kasarnu u Valjevu, gde će služiti jedan deo roka u trajanju od mesec i po, nakon čega će se preseliti u Batajnicu, gde će provesti isto toliko vremena, a svoje prve emocije i utiske podelila je sa nama, ali tek pošto je dobila dozvolu od starešine da može da razgovara.


- Presećna sam i mnogo uzbuđena! Ovo je stvarno ostvarenje mojih snova, i to po drugi put! Prvi put su mi se snovi ostvarili kada sam izabrana za mis na takmičenju za najbolji dekolte koje je organizovao “Alo!”. Danas sam radila testove i imala neke lekarske preglede i sada su nas smestili u kasarnu. Osim mene, ovde su još četiri devojke, sa kojima ću biti zajedno u sobi - oduševljeno priča ona.

Lidija Rančić
Lidija Rančić, Foto: Promo


Za dobrovoljno služenje vojnog roka prijavila se kaže jer je oduvek volela uniformu.
- Uniforma me privlači ceo život, kako vojna, tako i policijska, ali ipak sam se odlučila da ponesem vojnu. Osim toga, hoću da služim Srbiji, to je moja želja još odmalena - ističe ona. Kako kaže, prijatelji su je pitali šta joj je to trebalo.


- Oni su mi rekli da sam potpuno luda, pitali su me šta mi to treba u životu, ali ja znam da mi treba - ističe ona. Na naše pitanje da li je svesna da život u kasarni neće biti nimalo lagodan ni lak, budući da su pravila vojničkog života i više nego stroga, ona odgovara osmehom.

Srpska snaga je u grudima
Srpska snaga je u grudima, Foto: Alo!


- Da, da. Svesna sam ja svega i mogu vam reći da kada sam zakoračila u kasarnu, odmah sam poželela da pobegnem, ali sam ostala, ipak sam ja sada vojnik i mogu sve - kroz smeh je završila ona, a mi smo je ostavili da prolazi kroz mukotrpnu obuku, koja počinje već danas.

 

Ispraćaj sa 250 gostiju

Da je Lidijin odlazak u vojnike i više nego ozbiljno shvaćen, najbolje svedoči to što su joj prijatelji i prorodica u ponedeljak organizovali ispraćaj, i to ne bilo kakav, nego sa 250 zvanica! - Bio je to pravi ispraćaj! Imali smo i tortu, među gostima je bilo dosta vojnika, mojih prijatelja koji su u jednom momentu raširili i zastavu Srbije, zaista je bilo fantastično. Ispratili su me kako dolikuje, a mama je plakala. Inače, roditelji su veoma ponosni na mene, mnogo su srećni zbog moje odluke - priča Lidija.

Komentari (7)

sasa

02.12.2015 21:47

ala ce da cisti puske

Goga

03.12.2015 06:26

@sasa - DUŠO SVAKA ČAST. A ovi zlobnici neka razmisle o svojim komentarima, to govori o njima. Oni ne znaju da se: "DOMVINA brani lepotom i sestrinom suzom u oku"

razvodnik

02.12.2015 22:13

Nece zadugo, ode ona u skretarice, blize ....

banderash

02.12.2015 22:13

Odo` ja da sluzim opet! :))

Čiča Gliša

02.12.2015 22:53

Genijalno!!! Biće dva puta po 45 dana. Kao žensko, biće od svih pažena i posebno mažena, i neće raditi ništa teže od nameštanja kreveta. Taman da joj prođe zima u veselom društvu, a ne u turobnom Petrovcu na Mlavi. Dobila neviđenu medijsku pažnju koju će u budućnosti debelo da naplati, a šanse da pronađe neku budalu i da se uda su ogromne. Na ispraćaju bilo 250 gostiju. Ako je svako priložio po 50€, a kada se odbiju troškovi za jevtinu hranu i piće, ostaće joj garant 10 hiljada €. Genijalno!!!

oko

02.12.2015 23:02

svaka cast kad nema muskaraca u srbiji moraju zene to gasicu ministre neka i devojke malo puze

Sbg

03.12.2015 14:33

Svaka cast to se ceni!.A onaj koje napisao ovaj tekst je pogresio nije Petrovac na Mlavi nego Veliki Popovac.