Aleksandra Subotić
Printskrin TV Hepi
Aleksandra Subotić

Printskrin TV Hepi

Aleksandra Subotić, Foto: Printskrin TV Hepi

“Desilo se to da sam imala osećaj da ja Davida teram na nešto. Ponovo imam taj osećaj. On ujutru hoće svadbu, popodne već ne zna. Desilo se i to da sam se čula sa mamom i ona mi je rekla da neće doći na svadbu. I to me baš povredilo”, rekla je Aleksandra.

Davidova porodica i dalje u medijima daje izjave da nisu sigurni koliko su Aleksandra i David jedno za drugo i koliko je pametno da postanu roditelji.

Svadba je zakazana za nedelju, 7. maj, ali očigledno će se do tada još svašta izdešavati.

Pročitajte još:

Komentari (8)

Ivana

04.05.2017 21:11

Dajte bre produkcijo ostavite decu na miru,imate i ovako veliki rejting tako da vam ovaj cirkus nije potreban!!Pocinjete da smarate svadba da svadba ne!!

djenka

05.05.2017 13:34

@Ivana - Nije valjda da je poverovala da je u pitanju prava svadba!? U rijalitijima je imitacija života i imitacija svadbi, zabava. U realnm svetu rijaliti brak je nepriznat.

gagi

05.05.2017 11:15

da ima mozga i da je ima ko posavetovati to bi joj bilo nsjpametnije. karadjordje jedva ceks da se resi te male vostane.

gagi!

05.05.2017 11:19

ne blefirajte. zasto unistavate tako dobrog mladica koji je kolateralna steta ovih jadnih Subotica, Pantovica, Cabarkapa i njima slicnih olosa.

Porpala dinastija

05.05.2017 13:45

Kada bih, bar, jednog momenta pomislila da ova, kako se zove, ima mozga, pitala bih je da li je čula za Dragu Mašin, ali, kako je glupa, sigurno bi odgovorila da je to neka pevačica ili, u najboljem slučaju, prijateljica nekog od njenih prijatelja iz CZ-a.

m.

05.05.2017 14:52

@Porpala dinastija - Juče u upoznajte Parove vrla trudnica imala neku košulju,zaboravila obući donji dio,ispod crnih gaća se jasno vidio uložak,toliko o trudnoći.

SREFAN

06.05.2017 09:09

@Porpala dinastija - David treba da misli glavom a ne k.... Ova prostakuša nepismena nije za njega, a moral joj je nula... Familiji je dobro došlo da je udome, i da je skinu sa vrata, jer ne mogu sa njenim karakternim crtama da izadju na kraj. Ta je naučila da landara i da se kreše gde god stigne. Davide to nije žena za tebe. Pusti seks...to je prolazno. Tebi treba žena za sva vremena a ona nije u rijalitiju. Nju ćeš tek sresti. Život je pred tobom... Uključi mozak....

Čudo, već viđeno

05.05.2017 14:16

To da je glupa, ko taraba, je aksiom, ali je zato nevaspitana, nekulturna, lenja, lažljiva, osvetoljubiva, aljkava, pa gde ćeš više dostignuća za 20 godina. Uspeh.