U trećem mesecu trudnoće
Milorad Milanković
U trećem mesecu trudnoće

Milorad Milanković

U trećem mesecu trudnoće, Foto: Milorad Milanković

Paparaco „Alo” nedavno je uslikao srećnu porodicu kako uživa na Crnogorskom primorju, dok je Aleksandra sve vreme brinula o ćerkici i sinu.

- Ona odlično podnosi trudnoću. Iako je ovo bilo veliko iznenađenje za sve, pa i za nju i supruga, Aleksandra je presrećna što će po treći put postati majka. Još ne zna kog je pola beba, ali to njoj i njenom suprugu nije važno. Nedavno je angažovala i dadilju koja joj pomaže u poslovima oko dece. Međutim, veći deo vremena je Aleksandra sa njima, jer ne želi da propusti nijedan trenutak njihovog odrastanja - otkriva izvor blizak voditeljki za „Alo”.

Kako bismo joj čestitali na blagoslevnom stanju i što će šesnaestomesečnoj naslednici i četvoromesečnom nasledniku podariti društvo, pozvali smo Aleksandru. Iako nije želela puno da detaljiše u vezi sa tim, ona je potvrdila naše navode.

- Hvala vam na čestitkama. Trenutno sam u nekom poslu, nemam puno vremena da pričam, ali vam svakako hvala - rekla Jeftanovićeva sa osmehom, srećna što će dobiti još jedno dete.

Komentari (4)

Marinela

29.07.2016 20:56

Očigledno joj niko od lekara nije rekao, da su posle porodjaja ženski organi za razmnožavanje - "na izvolte" širom otvoreni i da se lako može zatrudneti, posle porodjaja i da se mora koristiti zaštita! Ali, mlada je, izdržaće i ovu trudnoću, mada je organizam iscrpljen, ali, koliko vidim, ima pomoć. Ali ova dadilja ima čudan pogled...

Milica

30.07.2016 08:35

@Marinela - Mlada bas i nije, zato svaka cast na odluci. Mnoge bi zene odlucile drugacije i da im se to desi.

b

30.07.2016 09:19

@Marinela - Mlada, kao rosa u podne!

ziva bila

30.07.2016 15:13

ali koji je tvoj problem draga moja....