Huliganu određeno  zadržavanje do 48 sati
Promo
Huliganu određeno  zadržavanje do 48 sati
Huliganu određeno zadržavanje do 48 sati, Foto: SNS

 

Čuđenju nije bilo kraja kada je policija otkrila da se 23-godišnjak koji se sumnjiči da je razlupao prostorije SNS u ulici Svetog Save broj 19 zove i preziva kao premijer Srbije.


- Policijska patrola je 12. decembra primetila da su polomljena stakla na prostorijama SNS-a. Oni su obavestili stanicu, nakon čega je tužilac naložio da se obavi uviđaj. Ubrzo su na teren izašli kriminalistički tehničari, koji su pronašli kamenice kojim su razbijena stakla - navodi naš sagovornik blizak istrazi.

Izlog polupan kamenicama
Izlog polupan kamenicama, Foto: SNS


Nije trebalo mnogo da inspektori sklope kockice i identifikuju počinioca.
- Operativni podaci su ukazali na to da je u tom trenutku nepoznata osoba došla do prostorija sa kamenicama i razlupala ih. Zatim je pobegla sa lica mesta u obližnji kafić. Nakon toga je počinilac promenio jaknu kako ga ne bi prepoznali, ali mu to nije uspelo - kaže sagovornik „Alo!“.

Ime mu nije mnogo pomoglo jer je odmah priveden
Ime mu nije mnogo pomoglo jer je odmah priveden, Foto: SNS


Kada su policajci presreli osumnjičenog i pitali ga za ime i prezime, malo su se zbunili kada im je rekao da se zove Aleksandar Vučić.

Policija ispred Opštinskog odbora SNS-a u Smederevskoj Palanci
Policija ispred Opštinskog odbora SNS-a u Smederevskoj Palanci, Foto: SNS


- Naravno da su u tom trenutku pomislili da laže. U nekim drugim okolnostima to se dešava, ali s obzirom na to da su napadnute prostorije SNS-a, a da se on predstavio kao Vučić, pomislili su da se šegači s njima. Zatražili su mu ličnu kartu i uvideli da se zaista zove kao premijer. Ipak, to mu nije mnogo pomoglo jer je odmah priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati - priča naš sagovornik.


Uhapšeni Vučić tereti se za oštećivanje tuđih stvari i nasilničko ponašanje, a policija je privela i njegovog prijatelja, koji se sumnjiči da je sa Vučićem zamenio jakne kako bi mu pomogao da ne bude otkriven.

Vučić udario na Vučića
Vučić udario na Vučića, Foto: SNS

 

SNS: Sve je na policiji

Petar Ilić, jedan od poverenika Opštinskog odbora SNS-a, potvrdio je juče za „Alo!“ da su stakla na lokalu razlupana. - Policija je došla i obavila uviđaj. Sve je sada kod njih. Ja zaista ne znam šta oni dalje rade po tom pitanju - rekao je on.

Komentari (11)

qur

16.12.2015 08:06

mogu li da vam cestitam za naslov?

Mrle

16.12.2015 08:22

Ovo ko nekad u Bosni jedan brat partizan, drugi četnjak treći preko save ustaša.Zajebana neka fela. Ovom staklaru lukavom ko zecu treba pružiti priliku da snagu troši u rudniku.

Ana

16.12.2015 08:51

Pustite dečka sigurno je frustriran jer nema posao, platu, devojku, čime da plati račune.... Takvih nas je milion u Srbiji

DR Gane

16.12.2015 14:43

@Ana - Aha, i svi sedite po kafićima, ispijate kafice i čekate da vam posao dođe sam ??? I odakle pare za nerad i blejanje po ceo dan ???? Sramota !!!

Panta

16.12.2015 08:54

Nije bitno kako se ko zove, već kakva dela čini...

palancanin

16.12.2015 12:06

Nije Vucuc vec Aleksandar Rakic Kratez, placenik predsednika opstine SP KENE.

nn

16.12.2015 13:13

"Kad udari Vucic na Vucica"...:)

Vasilj

16.12.2015 13:42

Tako je svojevremeno bio legitimisan jedan mladic sa brkovima, koji je policiji izjavio da se zove Sava Kovacevic, da zivi u ulici Save Kovacevica i da radi u Zadruzi Sava Kovacevic.

Dragomir

16.12.2015 15:06

У крају ди ја живим постоје нас петорица одраслих особа са истим именом и презименом као познати певач а легенда српске народне музике.Петоро нас у кругу од једног километра.За ГИНИСА!

billy

16.12.2015 18:12

Koristite ime nepoznate osobe da bi ste blatili Premijera.Mnogi ljudi i ne citaju nista osim naslova.Nije fer clanak.

Serbian

16.12.2015 22:28

Premijer nam je premoren, bilo je samo pitanje dana kada će tako nešto uraditi. Mnogo radi a ne spava, i ne trpi lopovluk. Sigurno se iznervirao kada je čuo za neke mahinacije u stranci, u palanci. A deluje da je na granici nervnog rastrojstva.