Jovičić slavi sa prijateljima
Privatna arhiva
Jovičićeva supruga sa bebom

Privatna arhiva

Jovičićeva supruga sa bebom, Foto: Privatna arhiva

Predsednik opštine Palilula i visoki funkcioner naprednjaka Aleksandar Jovičić danas je postao tata.

Njegova supruga Mirjana na svet je donela sina Teodora koji je ima 3,7 kilograma i 52 centimetra.

Porođaj je obavljen u bolnici "Narodni front".

Presrećni otac je radosnu vest odmah proslavio sa najbližima, a kako običaji nalažu gosti nisu propustili priliku da mi pocepaju majice na kojima je pisalo "Dobio sam sina".

Jovičić slavi sa prijateljima

Privatna arhiva

Jovičić slavi sa prijateljima, Foto: Privatna arhiva

Podsećanja radi, "Alo!" je pisao da Jovičić čekaju sina koji će nositi grčku verziju imena Božidar, kako se zvao pokojni otac Aleksandra Jovičića.

- Iza Aleksandra Jovičića je veoma težak period. Otac Božidar mu je umro 2. jula, a imao je samo njega i baku, jer ga je majka ostavila kada je imao samo tri godine i kada je počeo rat u Srebrenici. Jovičićeva mama je bila druge vere i pod pritiskom okruženja i porodice ostavila je muža i sina. Jovičić je sa bakom i tatom u izbegličkoj koloni došao u Beograd - navodi naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je beba pravi dar od boga i da će uneti radost u dom predsednika beogradske opštine Palilula.

Aleksandar Jovičić se Mirjanom Knežević oženio pre tri godine, a upoznao ju je u stranci kao aktivnu omladinku SNS-a. Mladenci su se na večnu ljubav zakleli u Maloj crkvi Svetog Save na Vračaru.

Komentari (3)

Kimivrdnik

28.11.2017 22:52

Care svaka cast. Aj sad svi po jednog sina da napravimo i nema brige;)))

mikica

29.11.2017 08:25

Bas nas zabole .I posteni ljudi dobijaju decu pa ne pisete o tome .

Ivana

29.11.2017 08:36

Cestito sin na mama Mirjana i tata Aleksandar.Da je zivo i zdravo malo andjelcice Teodor i Bog da mu dati blagoslov u zivotu zajedno sa cela porodica i da ima srecno detinjstvo sa jos braca i sestre.????