"Orlovi" pokorili Elbasan
Tanjug/AP
, Foto: Tanjug/AP

 

Portal navodi da je Duško Tošić slavio pogotke sa tri prsta, ali da su gotovo svi igrači srpske fudbalske reprezentacije to uradili posle meča.

Takođe tvrde da je to neverovatna provokacija za Albance, Bošnjake i Hrvate, jer se radi o simbolu četnika, koji su počinili zločine u Bosni, Hrvatskoj i na Kosovu.

Smeta im slavlje
Smeta im slavlje , Foto: Printscreen Albeu

 

Šta reći za prošlogodišnju situaciju u Beogradu sa dronom koji je vukao zastavu takozvane "velike Albanije"?!

Ne moraju da prebole ako ne mogu, ali vreme je da konačno prihvate poraz koji su im reprezentativci Srbije naneli na terenu u Elbasanu.

 

 

Komentari (5)

djukic

09.10.2015 21:53

Nema srece na balkanu dok god se pobjede proslavljaju imitirajuci pucanje iz mitraljeza po publici, dizuci tri prsta, skandirajuci "za dom spremni", vozikajuci dronove sa zastavama... jer cilj svega toga je provokacija protivnika, guranje prsta u oko. Istini za volju, dron je bio veca provokacija od ove, al nema nama srece dok sami sebe ne dovedemo u red, dok god je sport nastavak rata, umjesto da nas povezuje. al zato i jesmo tu gdje jesmo, svi mi od vardara pa do triglava

Marko

10.10.2015 06:16

@djukic - Ovizavam dezurne autodestruktivne "mirotvorce" koji u isti kos trpaju ustaski pozdrav ,dron koji je mogao da nosi i bombu umesto zastave velike Albanije i obicno dizanje 3 razdojena prsta koje uzgred budi receno nisu izmislili cetnici vec ga je Vuk Draskovic koristio za vreme protesta protiv Milosevica....ako znamo da su ratovi vodjeni za vreme tog istog Slobe postavlja se pitanje.....Kako to da 3 prsta uperena protiv Slobe mogu da iritiraju hrvate,bosnjake,albance ....

Pravoslavac

10.10.2015 09:23

@djukic - Tri prsta znače tri prsta sa kojim se krstimo u ime oca,sina i svetoga duha. Tako da nas neporediš sa ustaškim pozdravom za dom spremni,pucanjem iz mitraljeza i dronom koj je provokacija. Obrazuj se malo pre nego što ispadneš glup u društvu a misliš da si pametan

mix

10.10.2015 09:31

Svaki momak koji sa ponosom hoce da igra za svoju zemlju ima apsolutno postovanje jednako svima. Ali, ne moze se ni zabraniti da se koriste nacionalna i tradicionalna obelezja srpskog naroda. Adema i Miralema volimo jednako kao i svakog drugog u reprezentaciji a oni, ako bi imali bilo koju vrstu otklona npr. prema simbolu "tri prsta", oni to ne moraju. To je pravoslavni simbol, a svako da se raduje prema svom kulturoloskom i religijskom uverenju, moze da se prekrsti ili sklopi ruke, to je isto.

Kuki

10.10.2015 20:33

Cim se vrate na radno mesto suspendovani "prijatelji" srpskog fudbala Blater i Platini odmah da pljusnu po kaznu FSS-u,a hrvatima zataskase svastiku,bruka.Dokle bre vise?