Albanija navijači EP
Profimedia
Albanija navijači EP

Profimedia

Albanija navijači EP, Foto: Profimedia

Na sinoćnoj utakmici koju je Albanija izgubila rezultatom 2:0, na tribinama ‘Velodroma’ u Marseju istaknut je transparent koji će podići dosta prašine na ovim prostorima.

Pravila UEFA zabranjuju bilo kakva obeležja sa sličnim natpisima, ali je u ovom slučaju izostala reakcija organizatora, koji nije sprečio da se zastave unesu na stadion.

Ostaje da se vidi da li će UEFA uopšte reagovati na ovaj ispad Albanaca, koji se nalaze na dnu grupe A, a u poslednjem kolu igraće protiv Rumunije.

 

 

 

Komentari (5)

Кутузов

16.06.2016 10:56

албанци су нам пружили много радости на овом првенству.

Sneza

16.06.2016 11:00

Kosovo bez zapada i amerike je nista. Koliko im para samo daju i u njih ulazu ali uzalud im je. Samo se mnoze. Imaju nameru da vladaju. Svugde su se rasirili i samo svoje uvlace i pomazu. Zene su im ko masine samo radjaju i sluze muske ko robovi su. U decu nista ne ulazu samo ih uce da budu agresivni i da se tuku. Od malena ih uce mrznji prema drugim narodima a pogotovo srbima.Prave se glupi i cekaju svoje vreme i minute. I tada se udruzuju.Sami si slabi i kukavice! Jako se puno pomazu,pare jure

Sneza

16.06.2016 11:03

Nasa vlada treba da reaguje! Sto cute! Sta cekaju! Toliko ministara imamo a niko da bude pametan! Vucicu jel ti moras sve da im kazes?

zika

16.06.2016 12:34

Kosovo je Srbija!!!

tamni

16.06.2016 13:23

Citajuci koliko mrznje ima u vama..Poceo sam sumnjat da su Albanci spustili onu zastavu na Stadion u beogradu....