Nenad Lalatović
Nenad Mihajlović
Nenad Lalatović

Nenad Mihajlović

Nenad Lalatović, Foto: Nenad Mihajlović

Vojvodina je imala inicijativu tokom celog meča, kao i prednost od 1:0, ali je u poslednjih desetak minuta prokockala vođstvo i dozvolila gostima da se raduju isplivavanju iz bunara.

- Jako smo dobro ušli u utakmicu, njihove greške bile su i plod naše dobre igre. Mogli smo još u prvom poluvremenu da postignemo drugi gol. Znali smo da ćemo imati problem ako im dozvolimo da igraju, jer su njihovi vezisti odlični individualci, ali nije lako 90 minuta biti toliko agresivan. Opet, stvorili smo šanse, primili gol iz kontre koji nas je koštao trijumfa - rekao je Lalatović novinarima u Novom Sadu, a onda se osvrnuo i na detalj kada je Budnik postigao izjednačujući pogodak.

- Uvek to pričam i ljutim se na moje igrače… Ako treba da centriraš levom nogom, centriraj levom, a ne desnom spoljnom. Ako treba da je ispucaš desnom, uradi to, nemoj levom ni da pokušavaš. Šteta, zaslužili smo da pobedimo. Ali nije ni sad gotovo, iako Dinamo ima bolji rezultat. Neka pobedi bolji - konstatuje Lalatović.

Revanš je na programu za sedam dana u Minsku. Srpskog predstavnika samo pobeda, ali i remi sa velikim brojem golova vodi u plej-of.