Tomislav  Karadžić
Aleksandar Dimitrijević
Tomislav  Karadžić
Tomislav Karadžić , Foto: Aleksandar Dimitrijević

 

Prvi čovek reprezentacije navodi da je uprkos velikom obezbeđenju, napravljena sačekuša i iz zasede je napadnut autobus sa našom ekspedicijom.

- Policija je učinila sve da bezbednost bude na nivou. Ipak, u jednom trenutku je doletelo nekoliko kamenica, od kojih je jedna pogodila staklo na drugom, trećem sedištu gde su bili smešteni naši fudbaleri. Srećom, niko nije povređen i sve je vrlo brzo prošlo. U hotel su došli predstavnici zaduženi za bezbednost, koji su su bili iznenađeni ovim činom. Obećali su nam da se ovako nešto više neće ponoviti, a ukoliko se, ne daj Bože, ponovo desi isto na putu ka Elbasanu, mi nećemo odigrati ovu utakmicu - kategoričan je Karadžić.

Istovremeno, albanski medij "Gazeta ekspres" prenosi izjavu policije iz Tirane koja demantuje da je bilo ikakvog incidenta i tvrde da je autobus netaknut.

Komentari (4)

ne intersuje me fudbal

07.10.2015 20:22

Ali fudbaleri i svi iz Srbije treba da se vrate, a Vucic nikako da ne ide pa nek bude opet 3:0.žCuvajmo dostojanstvo i zivote.

snena45

07.10.2015 21:15

@ne intersuje me fudbal - Tacno . Izes 3 boda. Vucic nikako da ne ide.

mika

07.10.2015 21:28

@ne intersuje me fudbal - Fudbaleri da se vrate,a Vucic neka ide :) dobijaju ga na poklon..

djordje

08.10.2015 09:15

@ne intersuje me fudbal - Sta reci posle ovoga teskog incidenta kamenovanje autobusa sa nasim fudbalerima-od tog momenta trebali su da se vrate,jer to nije vise fudbal nego rat!nebi trebalo dozvoliti Albancima da se oni izvljavaju kamenuju nase igrace,a rukovodstvo fudbalsko saveza cuti ko mulci <Karadzic>ti si krivac za sve sto se desilo a sta ce se jos desavati?jadni smo i bedni kada nemamo svoje JA!Alb.ambasador odbija protesnu notu-e moji Srbi odmah ga je trebalo proterati iz Srbije <no grata persona>nazad u obor