Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Potrebno je da prihvatite da ne može uvek sve da bude onako kako ste vi zamislili. Suočite se sa određenim ograničenjima koje postoje na vašem poslovnom planu danas.

LJUBAV: Mogući je neki manji nesporazum sa voljenom osobom. Ako se budete potrudili, sve ćete izgladiti. Pokažite joj da ipak imate dovoljno strpljenja i volje da joj se posvetite.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su naglašeni kod vas. Izbegavajte tešku hranu. Potrudite se da povećate unos tečnosti i da pazite šta unosite u svoj organizam. Malo se i odmorite.

BIK

POSAO: Velika promena vam sledi kada je u pitanju poslovno polje. Nema razloga za strah, vreme je za napredovanje! Pred vama je period koji može doneti neke iznenadne preokrete.

LJUBAV: Lako možete da ostvarite novo poznanstvo ako to želite. Nova osoba će vam pružiti nove emocije i pozitivna dešavanja sa njom će vam vratiti veru u ljubav. Očekuje vas lep dan.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom su mogući. Vama je inače vratni predeo jedan od najosetljivijih tačaka na telu pa o tome generalno tokom celog života treba da vodite računa.

BLIZANCI

POSAO: Potrudite se da bolje organizujete svoje troškove. Vreme je da neke stvari sagledate iz malo realnije perspektive. Moguće je da ste se preterano opteretili nekim stvarima koje nisu toliko bitne.

LJUBAV: Potrebna vam je emotivna sigurnost. U potrazi ste za partnerom koji će vam pružiti ono za čim čeznete. Moguće je da vam sada nije lako da nađete osobu sa kojom ste na istim talasnim dužinama.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete dobro stanje kada je u pitanju polje zdravlja. Ako postoje problemi iz prošlosti sada ih možete rešiti na najbolji mogući način. Povoljan je period za oporavak.

RAK

POSAO: Moguće je da ćete napraviti neku manju grešku zbog nedostatka koncentracije.Povedite računa o svom ponašanju. Vreme je da naučite da se malo disciplinujete po nekim pitanjima.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i uživate pored voljene osobe. Pred vama je veoma pozitivan dan za ljubav! Ukoliko ste slobodni, dans ćete imati susret sa osobom koja će vas očarati.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak je naglašen kod vas kao i nedostatak energije. Potrudite se da više odmarate i da se ne forsirate na bilo kom polju. Važno je da budete dobri prema sebi danas.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete se potruditi da se izborite ne samo za svoja prava, već i za prava svih ljudi iz radnog kolektiva. Na neki način ste posvećeni postizanju viših ciljeva na poslovnom planu.

LJUBAV: Lako možete biti isprovocirani od strane neke osobe. Nemojte da dopustite sebi tako nešto. Vaš brak treba da čuvate bez obzira na uticaje sa strane i na mišljenje familije i okoline.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama i zglobovima su mogući kod vas. Ako imate neke stare povrede u tom predelu one bi sada mogle ponovo da vam se aktiviraju. U svakom slučaju pazite se.

DEVICA

POSAO: Možete da se potrudite da svoje obaveze organizujete onako kako vama odgovara. Niko vam ne stoji nad glavom. Bez ikakvih pritisaka provodite prvi dan vikenda i veoma ste opušteni.

LJUBAV: Pred vama su veoma važne emotivne odluke. Nemojte da podležete pritiscima bilo koje vrste, slušajte svoje srce. Dajte sebi vremena da shvatite šta vam na ovom polju najviše odgovara.

ZDRAVLJE: Moguće su neke promene na koži ili problemi sa suvoćom, iritacijama, ekcemima. Na vreme se posavetujte sa svojim dermatologom, nemojte da čekate da se desi još nešto.

VAGA

POSAO: Potrudite se da zaslužite unapređenje koje želite. Jedino svojim trudom i radom možete da dođete do dobrih rezultata. Niko vam sada ništa neće pokloniti, to ne ide na taj način.

LJUBAV: Ozbiljno razmišljate o promenama na ovom planu. Želite da budete pored nekog drugog, to se vidi. Partner polako prihvata da ste počeli da se udaljavate od njega- svesno ili nesvesno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom ili nervozom. Generalno se vidi da ste psihički dosta opterećeni imate osećaj nezadovoljstva iako na prvi pogled nemate neke velike životne probleme.

ŠKORPIJA

POSAO: Povedite račuma o tome koliko ćete verovati obećanjima koja vam dolaze u vezi posla. Bolje uzmite stvari u svoje ruke. Nemojte sada da prepupštate važne stvari drugim ljudima.

LJUBAV: Ozbiljno razmišljate o emotivnim promenama. Ukoliko ste u braku imate osećaj nezadovoljstva već duže vreme ali zbog osećaja dužnosti ostajete pored partnera koji vam više ne odgovara.

ZDRAVLJE: Očekuje vas malo teži dan kada je u pitanju polje zdravlja. Moguće su neke tegobe vezane za kardiovaskularni sistem. Najbolje bi bilo da se pravovremeno posavetujete sa lekarom.

STRELAC

POSAO: Poslovna situacija vam je promenljiva i niste sigurni na šta možete da računate. Nemojte da donosite nagle odluke. Za sada pustite da vidite kako će se neke stvari odvijati.

LJUBAV: Možete da očekujete poboljšanje odnosa sa partnerom. Uspećete da premostite neke nesuglasice koje ste imali.Konačno dolazite do ostvarenja emotivne sreće i lepo se osećate zbog toga.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša. Mogući su manji problemi zbog preteranog unosa šećera. Generalno vam nije sjajan period za polje zdravlja pa je preporuka da budete pažljivi.

JARAC

POSAO: Vaša nervoza se negativno odražava na vaše poslovne rezultate. Potrudite se da zauzmete profesionalniji prstup. Poradite na samopouzdanju i osećaju za sopstvene vrednosti.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam neka osoba iz kruga prijatelja izjaviti ljubav. Pred vama je jako povoljna atmosfera na polju ljubavi. Uživaćete u zanimljivom flertu.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da više odmarate. Potreban vam je san kako biste se izlečili i regenerisali. Nemojte da se forsirate previše na bilo kom polju i dajte sebi vremena za odmor.

VODOLIJA

POSAO: Potrudite se da svoje poslovne obaveze završite na vreme i nemojte da vrdate. Nije vreme za neodgovornost. Iako je vikend pred vama je važan dan u kojem treba da se potrudite oko posla.

LJUBAV: Moguće je da nije baš sve onako kako izgleda da jeste. Voljena osoba deluje drugačije nego ranije. Porazgovarajte sa njom o svim svojim dilemama i sumnjama i biće vam mnogo lakše.

ZDRAVLJE: Potrudite se da povećate unos vitamina kako bi na vreme ojačali svoj imunitet i predupredili eventualne probleme vezane za grip i prehladu. Povedite računa o sebi sada.

RIBE

POSAO: Ukoliko budete prihvatili novu poslovnu ponudu, možete da očekujete veoma pozitivna dešavanja! Pred vama je jako dobar dan za posao, bićete veoma zadovoljni rezultatima.

LJUBAV: Imate priliku za novu ljubavnu vezu! Pred vama je šansa da probate nešto drugačije od bilo čega što ste do sada iskusili! Opustite se i prepustite se svojim emocijama bez rezerve.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Polje zdravlja vam je jako dobro postavljeno. Vitalni ste i puni energije. Lako prenosite dobre vibracije na ljude koje volite i sa kojima ste bliski.

Komentari (1)

риба

10.03.2018 12:50

Ниђе везе...