Bivša  poslanica DS-a najstrašnije je ispljuvala  lidera LDP-a
Zoran Lončarević
Bivša  poslanica DS-a najstrašnije je ispljuvala  lidera LDP-a

Zoran Lončarević

Bivša poslanica DS-a najstrašnije je ispljuvala lidera LDP-a, Foto: Zoran Lončarević

Tako je posle psovki lidera DS-a Bojana Pajtića u Skupštini Srbije, ispada Dragoljuba Mićunovića i psovanja novinarke „Alo!“ od strane Gorana Ješića, Aida Ćorović nastavila sa praksom pljuvanja političkih protivnika. „Budala, paćenik, liže Vučićevu gu*icu!“, ovo je samo deo šokantnih uvreda koje je napisala aktivistkinja za ljudska prava i poslanica sa liste DS-a u prethodnom sazivu parlamenta na račun predsednika LDP-a Čedomira Jovanovića.

Naime, Aida Ćorović ne krije netrpeljivost prema lideru LDP-a, pa je osula rafalnu paljbu po njemu na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk i tako nastavila sa ispadima i psovkama koje iznose istaknuti funkcioneri DS-a.

Ona je najpre „nasmejala“ svoje prijatelje na društvenoj mreži Fejsbuk oplevši po lideru LDP-a Čedomiru Jovanoviću. Doduše, njen „smisao za humor“ daleko je od kulture koja se očekuje od jedne bivše narodne poslanice i dame, koja je pri tome istaknuti borac za ljudska i manjinska prava.

- Danas u „Blicu“ naslov „Čeda hoće zdrastvo“. Da leči duševne boli oko Vračara, a možda ga i zaboleo jezik od lizanja Vučićeve gu*ice - napisala je Ćorovićeva. I dok su se lajkovi na ovaj njen status nizali, njeni prijatelji su usput kometarisali i da je Ćorovićeva „direktna žena“.

Međutim, aktivistkinja za ljudska prava se nije zaustavila samo na tom statusu, već je nastavila da pljuje Čedomira Jovanovića i u svojim narednim objavama.

- Mene ne čudi ovaj iskompleksirani paćenik, mene čude naizgled pametni ljudi koji ga još uvek brane i podržavaju - napisala je ona uz tekst o letovanju Čedomira Jovanovića na Mikonosu koji su objavili pojedini mediji.

Na komentar svog prijatelja sa Fejsbuka: „Mogu samo misliti koliko bi ga opljuvavali da je umesto Mikonosa odabrao Hrvatsku, Brijune npr.“, Ćorovićeva je nastavila u svom stilu.

- Dragi, on je podjednako velika budala, gde god da ode... nema mu pomoći! - odgovorila je prijatelju Ćorovićeva.
S druge strane, predsednik LDP-a Čedomir Jovanović juče nije želeo da komentariše pisanija Aide Ćorović, a komentar nismo uspeli da dobijemo ni od drugih funkcionera te stranke. Aida Ćorović je od aprila 2014. godine obavljala funkciju narodne poslanice u desetom skupštinskom sazivu, sve do juna 2016. godine.

Ovo je sportni status

društvene mreže

Ovo je sportni status, Foto: društvene mreže

Komentari (15)

Nemanja

30.06.2016 20:07

CEDA HOCE ZDRAVSTVO DA BI SRBIJU SNABDEO SA CISTIM KOKAINOM I OSTALIM DROGAMA

VRAČARAC

30.06.2016 20:09

A ŠTA IDE POSLE.....

simon

30.06.2016 20:09

I vi ste u "Alo" teška guzica!

Миодраг Новаковић

30.06.2016 20:11

Јесте вулгарна, али је рекла истину, тај лиже све гузице само да би опстао на власти, добио место министра и имао приступ дрогама (и парама)... Ако је "ово" што имамо данас у скупштини репрезентативни део србског народа, онда и не заслужујемо да постојимо као нација.... Чеда је само упадљиви симптом једне тешке издаје и политичке болести...

Srpska gladna penzionerka

30.06.2016 20:14

Cedi je cilj da nam se okaci na krvotok i da sisa pare dok ne crknemo

SLADOLED

30.06.2016 20:15

Za taj sport koji Aida navodi je veliki red,Svi znaju da je to sada jedini recept za uspeh,napredak i opstanak.Ne vrede ni znanje,ni zvanje ,ni rad ni patriotizam.Iskljuciva tajna uspeha je hvaliti Njega i biti spreman na ispunnjavanje njegovih naredbi. Ceda je ovo izabrao jer ima mnogo da izgubi a tamo gde bi dospeo to bi morao da radi u vecem opsegu i bukvalno.Ovako ce da se brcka na Mikonosu a cekace ga i ta fotelja koju trazi.

pusa

30.06.2016 20:19

Ceda lize sve gu-zice

misho

30.06.2016 21:02

alo.stani malo!aida je u pravu.po onoj dečijoj,deda za repu,baba za dedu,snaja za babu,unuk za snaju...u prevodu to znači,vučko za amera,čeda za vučka,rasim za čedu,pajtić za rasima.I ODRŽA SE PARADA PONOSA I IZDAJE.BEZ LIZANJA I KURTONA.

Serlok Holms

30.06.2016 21:10

A tek ce da ih lize

nnn

30.06.2016 21:14

al se spinuje, iskusno!!!!

ceca

30.06.2016 21:20

Svaka cast aktivistkinji za ljudska prava i poslanici DS za komentare koji su mnogo daleko od NEKULTURE a kamoli od kulture...verovatno je ponosna na svoj recnik...

vss

30.06.2016 22:18

Posto je upoznata ko kome lize guzicu, interesuje me ciju ona guzicu je lizala, a ciju sad lize pametnica.

NARKO

30.06.2016 22:31

POGOTOVO AKO NA NJOJ IMA BELOG PRASKA

marko

01.07.2016 08:10

Šta je to napisala gospođa Ćorović, a da nije istina? Čeda i slićni njemu su sramota za Srbiju i srpski narod, gori su od najezde skakavaca, jer skakavci dođu, unište i prođu, ovi se stalno vraćaju i sve jače uništavaju.

Popaj

01.07.2016 10:21

Vulgaran je onaj koji to radi a ne onaj koji to konstantuje