Adem i Sofija najduže su se zadržali u butiku kuće „Versaće“
profimedia
Adem i Sofija

Instagram

Adem i Sofija, Foto: Instagram

Naime, par je uslikan dok je šetao centrom Milana, baš tamo gde su smešteni svi butici najpoznatijih svetskih brendova, a dok je lepa manekenka razgledala i pazarila krpice, Adem je strpljivo čekao. 

Po završetku šopinga, fudbaler je preuzeo kese sa stvarima svoje lepše polovine, a iz radnje su izašli držeći se za ruke.

Kako se pisalo, do nevolja između njih došlo je upravo zbog troškarenja po kojem su oboje poznati, a koje se Ljajićevoj porodici navodno nikako ne dopada.

Da bismo saznali više detalja, kontaktirali smo sa bliskim prijateljem poznatog sportiste, koji nam je ispričao detalje iz njihove veze, ali je želeo da ostane anoniman.

Adem Ljajić i Sofija Milošević

Instagram/sofijamilo

Adem Ljajić i Sofija Milošević, Foto: Instagram/sofijamilo


- Njihova veza jeste turbulentna zbog prirode poslova kojim se bave. Oboje su pomalo ljubomorni, a nedostaju jedno drugom i zbog toga često raskidaju i mire se. Nesporno je da Adem Sofiju veoma voli, zato i ne vodi računa o novcu koji troši na nju. Njemu je to normalno, ne vidi u tome problem, mislim da mu je veza sa njom i najduža u životu. Oboje su zaljubljenici u modu, na garderobu troše mnogo. Nije čudno da ih sretnete u tim skupim radnjama. Za njih je to uobičajeno, kao što neko ode na kafu. Jednostavno, vole markiranu garderobu i ne gledaju koliko šta košta kad je reč o dobrom izgledu - kaže Ademov drug.

Na pitanje da li je tačno da je fudbaler Sofiji kupio stan i da ga je zbog toga porodica oštro osudila, rekao je da je nije upoznat s tim da se pojavio neki veći problem što se investicije tiče.

Adem Ljajić i Sofija Milošević

instagram / _ademljajic_

Adem Ljajić i Sofija Milošević, Foto: instagram / _ademljajic_

 
- Oni su dugo priželjkivali da imaju svoj stan, mesto koje će zajedno srediti i kojem će se vraćati kada su u Srbiji. Dugo su tražili lokaciju, ali tek nedavno su se odlučili za jedan koji im se svideo i u njega će ulagati. Tačno je da je Adem imao sugestije porodice da malo više razmišlja o velikim ulaganjima sa svojom devojkom, ako se uzme u obzir da nisu u braku i da još ne planiraju decu, ali je to brzo rešeno jer ipak on zarađuje mnogo para, a kako sam kaže: „Dok ja lomim noge, ja ću da određujem šta ću sa svojim parama“. Ja ga u tome podržavam, jer sam i sam sportista. Znam kako je kada ti se svako meša u odnose i to u šta je najbolje da uložiš. Nikome to nije prijatno. Koliko sam upućen, Sofija je u veoma dobrim odnosima sa Ljajinom majkom, tu neće biti nikakvih većih problema, više je bilo dobronamerno savetovanje - završava Ljajićev drug za „Alo!“.

Komentari (2)

ljiljana

16.09.2017 20:26

Ne razumem,jel ona mozda zaradjuje eksere?

Bgd

16.09.2017 20:46

oni lice kao brat sestra. ovo je samo marketinška veza.