Aca Lukas
Goran Srdanov
Aca Lukas i Sonja

Instagram/sonjavu

Bivši partneri: Aca Lukas i Sonja Vukasnović, Foto: Instagram/sonjavu

 Čini se da folk zvezdi Aci Lukasu ne cvetaju ruže u životu otkako se razveo sa Sonjom Vuksanović i stavio tačku na vezu sa Branislavom Pašajlijom, pa bes i nemoć iskaljuje tamo gde jedino može - na društvenim mrežama.

Naime, nekoliko komentara na Instagramu koje je dobio od fanova je Lukasa prilično iznerviralo, pa je najpre počeo da se svađa s pratiocima, a potom je vrag odneo šalu, pa su usledile i žestoke uvrede na račun pevača, koji je odgovarao još žešće.

Sve je počelo prilično benigno. Tačnije, kada je jedan od najpopularnijih pevača sa ovih prostora dobio od obožavateljke dobronameran savet da počne da „vežba selfije” kako bi što lepše ispao, Lukas je primetio da isto primeni i na sebi i da joj je preko potreban fotošop.

- A ti si tek lepa. Da li si ti ovo na prvoj fotki na svom Instagramu? - upitao je Lukas ironično jednu obožavateljku, aludirajući na fotografiju psa koju je „prozvana“ stavila na profil. Drugoj je, ne bez sarkazma, napisao da je „pametnica”.

Aca Lukas

Instagram

Aca Lukas, Foto: Instagram

Međutim, priča je otišla predaleko tek kada se narednog dana u prepisku uključio i jedan fan, koji je pomenuo Lukasovu bivšu ženu.

Aca Lukas

Instagram

Aca Lukas, Foto: Instagram

 - Vadiš li kur*eve iz Sonje? - pitao ga je on, a Lukas mu je odgovorio podjednako uvredljivo.

Aca Lukas

Instagram

Aca Lukas, Foto: Instagram

 - Vadim iz tvoje sestre - napisao je pevač kao odgovor.

Inače, Aca Lukas se od Sonje Vuksanović razveo pre nekoliko meseci, a navodno je pokušao da se pomiri sa njom nakon što je raskinuo sa zgodnom Lozničankom Branislavom Pašajlijom.

Komentari (7)

zokimoki

08.08.2017 17:18

patuljak miran budi

Gleb

08.08.2017 17:28

Nefer je da se fanovi ili ne fanovi pletu u njegov brak. To nije bilo u redu.

Pamel

09.08.2017 08:05

@Gleb - A je li fer da se on plete u tudj brak?

Drita

08.08.2017 18:28

Nakon Tome Nikolica, tompsona, Palme još i ti.

joka

08.08.2017 20:10

pa svi vide i znaju što Aca ne vidi....osvesti se čoveče više...

zutic

08.08.2017 21:48

Sta ima da se ljuti? Valjda je svestan nekih stvari. Jeste, ruzan je, ruzan ko 3 lopova, ne vadi k. ali ne vise iz bivse supruge vec iz zene Darka Lazica. Fanovi cene dobru muziku, mada su kod njega sve to obrade, ali jednako cene i karakter pevaca a on ga nema.

Kicica

09.08.2017 10:32

@zutic - Covek poludeo 100%.