Radmila P. nekom donela pravo bogatstvo
Predrag Dedijer
Radmila P. nekom donela pravo bogatstvo

Predrag Dedijer

Radmila P. nekom donela pravo bogatstvo, Foto: Predrag Dedijer

Dobitnik je za svega 350 dinara uplatio pet kombinacija, od kojih mu je je poslednja donela premiju! Da sreća bude još veća, on ili ona je u ostalim kombinacijama osvojio/la i jednu šesticu, peticu i dve trojke.

Radmili P. (68), radnici na dobitnom uplatnom mestu, to je prva sedmica za 11 godina rada u Lutriji. Iako pamti gotovo svaku stranku, o srećnom dobitniku kaže da ne zna ništa.

Na ovom mestu je izvučena premija

Predrag Dedijer

Na ovom mestu je izvučena premija, Foto: Predrag Dedijer

- Nadam se da ću premotati film i shvatiti o kome se radi. Toliko sam želela da neko kod mene dobije sedmicu i konačno mi se to ostvarilo. Veoma sam uzbuđena. Gledala sam izvlačenje i čula sam da se radi o Novom Beogradu, ali mi ni na kraj pameti nije bilo da se radi o mom uplatnom mestu. Međutim, kad mi rekoše da je kod mene, nisam znala gde se nalazim. Drago mi je što sam nekoga usrećila. Dabogda bio živ, zdrav i radostan, i nek taj novac potroši u sreći i zadovoljstvu. Nek mu bude drago do kraja života kao što je meni danas i biću zadovoljna - sa osmehom od uva do uva priča Radmila.

Na njenom radnom mestu juče je bilo pravo slavlje, nije bilo osobe koja joj nije čestitala, dok je ona skromno odmahivala glavom govoreći: „Nije do mene, svako svoju sreću nosi sa sobom“.

Srećnik osvojio i šesticu, peticu i dve trojke

Predrag Dedijer

Srećnik osvojio i šesticu, peticu i dve trojke, Foto: Predrag Dedijer

- Toliko je dobitaka prošlo kroz moje ruke - 50.000 evra, milion dinara, „fijat punto“ i bezbroj šestica, ali nije ovo srećno mesto, ljudi su srećni, to je moja deviza. Moje je samo da maksimalno budem korektna prema svakome i da objasnim sve što treba, jer ne volim kada stranka ode nezadovoljna - objašnjava nam Radmila, koja nas je u čast njene prve sedmice častila „greb-greb“ srećkama i bombonama.

GLAS NARODA

Jelisav Čurović

Predrag Dedijer

Jelisav Čurović , Foto: Predrag Dedijer

Jelisav Čurović (68), penzioner

- Meni je krivo što ja nisam osvojio sedmicu. Nadam se samo da taj dobitnik od sreće i šoka nije završio u bolnici. I veoma mi je drago zbog ove žene što radi, vidi se da je veoma srećna. Ja igram povremeno, radi zabave popunim jednu kolonu bez ikakve taktike i ne razmišljam o dobitku.

Zoran Janković

Predrag Dedijer

Zoran Janković, Foto: Predrag Dedijer

Zoran Janković (60), penzioner

- Čuo sam za našeg loto milionera, čak me je brat pozvao misleći da sam to ja. Međutim, osvojio sam samo trojku. Igram loto već 20 godina, ali nemam taktiku. Uglavnom ofrlje zaokružim brojeve, a ponekad mi se i sami jave. Verujem u igre na sreću, čak i poznajem čoveka koji je jedne godine dobio „mercedes“.

Srđan Milovanović (29), ekonomista

- Kamo sreće da poznajem dobitnika, pa ne bih se odvajao od njega. Loto igram ponekad i nemam taktiku, samo se nalupetam, pošto kad god sam pametovao, pukao sam. Ništa osim zamena nisam dobio.

Dragan Nikolić

Predrag Dedijer

Dragan Nikolić , Foto: Predrag Dedijer

Dragan Nikolić (61), prodavac

- Čuo sam da je čovek iz kraja osvojio sedmicu, ali još nisam saznao o kome se radi. To nas sve zanima. Evo, ja 30 godina igram iste brojeve i samo sam jednom dobio četvorku, ali verujem, jer ko igra, ima čemu da se nada.

Milosav Vasiljević

Predrag Dedijer

Milosav Vasiljević , Foto: Predrag Dedijer

Milosav Vasiljević (70), penzioner

- Decenijama igram loto i pre osam godina sam osvojio 7.000 dinara. Brojevi koje igram su uglavnom datumi rođenja unučadi i dece. Nadam se dobitku, ali se ne opterećujem previše.

Branislav Grujić

Predrag Dedijer

Branislav Grujić , Foto: Predrag Dedijer

Branislav Grujić (69), penzioner

- Drugari sa kojima povremeno igram loto pozvali su me juče da provere da nisam ja taj srećni dobitnik. Samo sam im rekao: „I da jesam, ne bih vam potvrdio“. Osvojio sam tri trojke, sedmice ni na vidiku. Inače, jednu liniju igram stalno, druge menjam.

Komentari (12)

meda

15.12.2016 07:41

Mene niste ubedili.

NI

15.12.2016 13:29

@meda - mene. Volela bih da se neko opario, ali dok je Djuke (noćni moler) na čelu Lutrije, od toga nema ništa. Posle ona dva kiksa uživo, niko me ne može ubediti da sve nije namešteno. Idu praznici, treba im lova, a i izbori se naziru.

Šumadinac

15.12.2016 08:54

Ja kod baka Rade uplaćujem loto svremena na vreme! Jedna veoma prijatna i ljubazna žena! Trebalo bi da je milioner bar nešto časti! Bar 1000 evra!

Pretera ga kume

15.12.2016 10:48

@Šumadinac - Mislim da preterujete. Bolje 1000 evra pokloniti nekom bolesnom detetu za lecenje ili neku porodicu pomoci, a gospodju, ok, castiti, ali nekom sicom. Ipak ona taj posao radi za platu. Covek je osvojio premiju sam svojim odabirom brojeva, gospodja tu nema nikakvog udela.

dragoljub

15.12.2016 11:07

@Šumadinac - a sto da e casti ona prima platu a on ili ona samo traze svoju srecu.vise uplata bolja plata zar ne?

moze

15.12.2016 13:54

@Šumadinac - da je casti moler ???

Tika

15.12.2016 20:54

@Šumadinac - U svetu onaj kod koga je kupljen loto ovije jedn posto od vrednosti

Кутузов

15.12.2016 10:57

Добила сиротица неколико евра да прича како је код ње уплаћен тикет.Исто је било и кад се делио пунто на РТС-у,сви "добитници" су се сликали са кључевима од кола пред камерама,а чим су се угасиле камере,враћали су кључеве и добијали по 200-300 евра за то.

Bran

15.12.2016 13:46

Od raspada SFRJ sve LOTO premije završavaju na istoj adresi, a narod se nada !

vojvođanin

15.12.2016 14:32

Samo se vi spinujte na ovu vest. Stari oprobani štos za krađu novca...kiosk, prodavačica, intervjui nebitnih likova, a lova ode državi. A vi samo plaćajte porez na budale.

lol

15.12.2016 15:59

Kako lazu narod koja sedmica to nije niko dobio lutrija je prozvana da su lazovi i sada lazu narod da je neko dobio sedmicu xaxa joj dokle vise lazi

Сава Прокоповић из Ритопека

15.12.2016 23:12

Само због записника, да изјавимо: Ђукановић Владимир није председник Скупштине Државне лутрије Србије, д.о.о., Београд, већ преко једну годину. Тек толико да се зна. И да се разумемо, не подржавамо иментованог. Не подржавамо никог. Подржавамо Србе и Србију. А што се тиче честите Српкиње Радмиле, продавачице у Државној лутрији Србије, д.о.о., Београд, према лику на сличици уз чланак рекло би се, да је симпатична жена. Ако је и било мућке, она вероватно с тим нема ништа.